Potraga za uvidom Vision Walk

Radionice u prirodi su nastale kao rezultat naše inspiracije Vision Walk tehnikom koju je razvio Brandt Morgan i prepoznavanja srodnosti ove tehnike sa perspektivom geštalt psihoterapije.

Vision Walk je tehnika koja nam pomaže da dođemo do odgovora na pitanje koje zaokuplja našu pažnju u određenom momentu. To može biti pitanje koje se tiče smisla našeg postojanja, ,,Ko sam ja?” ,, Koji je moj životni poziv?”, ,, Šta je to što zapravo želim?” ili pak pitanja koja se odnose na naš svakodnevni život ,, da li da započnem neki posao ?”, ,, da li da prihvatim poziv za izlazak?”, ,, kako da poboljšam svoje zdravlje?”

usumi

Odgovor dobijamo dok u stanju pojačane svesnosti hodamo kroz prirodu ili neko drugo okruženje, bez određenog cilja da negde stignemo, već samo prateći unutrašnji osećaj. Kako se telo i um utišavaju poruke počinju da se pojavljuju. Ponekad nam mogu doći kao vizija ali češće se pojavljuju na mnogo suptilniji način. Ptica koja sleće na granu, putokaz na koji nailazimo na stazi, kamen ili drvo koji nam privuku pažnju, vetar, sunčevi zraci koji odjednom obasjaju stazu kojom hodamo … U tišini i jednostavnosti prirode sve postaje ogledalo u kom tragalac može videti sebe jasnije i dobiti odgovor. Vision Walk je mnogo više od sredstva dolaženja do odgovora i rešenja, on nam može pokazati ko smo zaista. Ako se za to otvorimo za to iskustvo može nam promeniti život. Da li ste spremni? Sve što vam je potrebno je radoznalost da probate nešto novo, odluka da ostavite stare navike iza sebe i hrabrosti da budete ono što jeste.

Radionice se održavaju u prirodi nedeljom pre podne (od aprila do oktobra) u trajanju od dva sata.

Comments are closed.

↓ More ↓