O nama

Ova kuća je dragoceno mesto u svima nama, ponekad zaboravljeno, ali nikad potpuno izgubljeno. Ovo je mesto neophodno za zdrav i ispunjen život. Ovde možete opet otvoriti vrata svom kreativnom potencijalu, rizikovati i istraživati, jer nikad se ne zna, možda opet sretnete SEBE.

U osnovi ideje o Kući kreativnog življenja leži naše duboko verovanje da svako od nas ima kreativni potencijal koga je u većoj ili manjoj meri svestan. Kreativnost shvatamo kao vrstu životne sile koja se može ispoljiti na najraznolikije načine, kroz: igru, ritam, crtež, sliku, glas, melodiju, reč, stih, skulpturu…ali i kroz bilo koji stvaralački proces, naše dnevne rituale, aktivnosti kojima ispunjavamo dan, način našeg odevanja i uređenja prostora u kojem radimo i živimo, način na koji pripremamo svoja omiljena jela ili kako se igramo sa svojom decom … svoj život stvaramo i oblikujemo svaki dan, a često toga nismo svesni. Krećemo se po navici, korak po korak, kroz naše živote, al ono što nam često nedostaje je osećanje stvarne punoće i unutrašnjeg zadovoljstva.

Kuća kreativnog življenja izražava ideju okupljanja različitih kreativaca, onih koji mogu i žele drugačije, tragaocima punijeg i kvalitetnijeg života. To je mesto koje svi nosimo u sebi, mesto nekad nepravedno zapostavljeno i zanemareno.

Kuća kreativnog življenja se bavi okupljanjem svih onih koji žele da poboljšaju svoj život, da ga učine svrsishodnijim i punijim, onih koji veruju da je promena moguća. Osnovni pravac koji negujemo je psihoterapija kao umetnost traganja za kontaktom koji nas hrani i isceljuje. Mi ne obećavamo život bez problema, već njihovo sagledavanje u širem kontekstu i drugačiju perspektivu, jer NAŠ POGLED KREIRA NAŠ SVET.

 

Biografije Galerija

Comments are closed.

↓ More ↓